FORSIDE ADD FACEBOOK GATEWAY COLLEGE

Kjøttkakelørdag

Hei dere! Håper dere har hatt en fin helg? Det har iallefall jeg, selv om jeg var noe redusert på søndag. På lørdag var vi alle i villaen ute å handlet sammen, før vi reiste til Mormors Hus for å spise norske kjøttkaker. Det er nemlig ei norsk dame som har startet restaurant her nede, og de serverer noen norske retter som kjøttkaker og lapskaus, pluss vafler! Vi spiste kjøttkaker og vafler, og det smakte virkelig helt sykt godt. Jeg er egentlig ikke så glad i grove kjøttkaker, men jeg må nok ha savnet kjøttkaker mer enn jeg trodde - det smakte himmelsk! Etterfulgt av vaffel med rørt (!!) jordbærsyltetøy ble det en middagsopplevelse vi sent vil glemme. 

Senere samme kveld fant vi ut at vi ville ta oss en tur ut på byen. Vi startet å vorse rundt 24.00 (haha), og var ute helt til klokken ble 04.30. Vi hadde det veldig moro, og kvelden ble avsluttet med et aldri så lite pool-nach. Stakkars Linn Veronica var ikke med ut, så hun måtte slite med bråket vårt midt på natta.. Jaja, gøy var det uansett! 


Superchill atmosfære på Mormors Hus. 


Hadde litt lite å gjøre i sta, så jeg tegnet likegreit en mann med musklene vi bør kunne. Nydelig, eller hva? Haha. 


Hva har dere hjemme gjort i helgen? ... Én kommentar

Kaisa Elise

04.11.2013 kl.17:44

Var ute med noen venninner :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei 18 år gammel jente fra Hadeland som fra 14 august til 2 desember skal studere Personlig Trener i Bali, med Gateway College. Her på bloggen vil jeg skrive så ofte jeg får tid om livet i Bali, for å oppdatere venner og familie hjemme i Norge. Kontakt: marie-hovland@live.no

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits